Chulumenda Farm Coffee
Kaffen fra Chulumenda Farm er en højlandskaffe,
der er dyrket i ca. 1200 meters højde,
hvilket giver meget gunstige vækstbetingelser.
Det er en 100% Arabica kaffe.
Kaffen håndplukkes fra maj til september måned.
Efter plukningen fjernes bærkøddet gennem en pulpingproces, og bønnerne fermenteres (ligger i vand) i ca. 24 timer – afhængig af temperaturen. Kaffebønnerne soltørres, til de er lagerfaste ved ca. 12% vand og til sidst sker der en kvalitetssortering af bønnerne.
Al forarbejdning foregår på Chulumenda Farm.
Kaffen forsegles på farmen i containere,
som sendes direkte til Danmark.
Dette er en sikring for fuld sporbarhed.
Kaffen ristes på eget risteri 1 - 2 gange om ugen.
Herefter leveres den nyristede kaffe direkte til vores kunder.
Vi mener det er afgørende for kaffens kvalitet, at den er nyristet, når den lander hos forbrugeren.
|
|
Klik her for at se markerne, hvor kaffen dyrkes |
|